Niels van Steenis

Webdesign

Scroll down

''brandbuilder, simple as that''

Niels is freelancer en  bouwt meer dan een website. hij maakt van  jouw business een sterk merk

Your brand

0 %
Happy cliënts
Design
100%
Development
100%
Cliënt focus
100%

Full responsive design

Webdesign

Je wilt een website. Dat kan! Niels kan voor jou een website maken. Een uniek eigen design, passend bij jouw business en doelgroep.  

Een website met alle functionaliteiten die jij wilt hebben.

Webdesign

Van concept tot realisatie

Lo-fi & Hi-fi design

Webdesign

Eerst wordt er gekeken naar de identiteit van je business. Wat voor type bedrijf heb je, hoe ben jij of je personeel?  Wat voor services / producten heb je en welke waarden zijn belangrijk om uit te stralen?  Vervolgens wordt er gekeken welke elementen handig zijn voor je website, gecombineerd met waar de boodschap moet komen.  Aan de hand van deze input word een lo-fi design ontworpen ; een soort schets hoe je pagina eruit komt te zien. 

Na eventuele aanpassingen kunnen we vervolgens over gaan naar het ontwikkelen van een hi-fi design. In dit design zullen meer details zitten zoals fonts en kleurcombinaties. Na goedkeuring van het hi-fi design komen we toe aan development; het bouwen van de website. 

Webdesign

Jouw website als sterk brand

Interesse? neem contact op

Creation & building

Development

Allereerst wordt er een  domeinnaam geregistreerd en word je   hosting opgezet. Development is de volgende stap. Je website zal gebouwd worden in WordPress. Een content management systeem waarin driekwart van alle websites is gebouwd. Er zijn diverse themes en plugins die functionaliteiten hebben om je website nog beter te laten functioneren.

Wil jij weten wat Niels voor jou kan betekenen op het gebied van Webdesign? neem contact op!

Contact Info

Address

Ronsseweg 284

Mobile

+31634734292

E-mail

info@nielsvansteenis.nl

kVk-nummer

72252952

Location

Sluit Menu